Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Κεφ.5 Effaclar K- la roche posay



Γεια σας!Σ' αυτή την ανάρτηση,θα σας μιλήσω για την ενυδατική κρέμα που χρησιμοποιούσα,σε συνδυασμό με το gel καθαρισμού(αναφέρομαι σε αυτό στο κεφ.4) της la roche posay.Η συγκεκριμένη κρέμα μου τελείωσε πριν λίγες μέρες,οπότε μπορώ να σας πω ολοκληρωμένα την άποψη μου γι' αυτή.Αρχικά,να αναφέρω ότι αποτελεί προϊόν της σειράς effaclar και απευθύνεται σε λιπαρά δέρματα με τάση προς ακμή.Πριν την αγοράσω,έκανα μία έρευνα στο διαδίκτυο για τα προϊόντα της συγκεκριμένης εταιρίας.Διαπίστωσα ότι η σειρά effaclar,είχε τα χαρακτηριστικά που αναζητούσα.Αμέσως μετά,επισκέφθηκα τη σελίδα του online φαρμακείου από το οποίο αγοράζω και την πρόσθεσα στο καλάθι αγορών μου.Όταν ήρθε το πακέτο μου,είχε μαζί μ' αυτή 2 δείγματα από το gel καθαρισμού της ίδιας σειράς(τη συνέχεια την ξέρετε).

Ας δούμε όμως την περιγραφή της(όπως αυτή αναγράφεται στη συσκευασία):
Η effaclar K είναι ένα προϊόν καθημερινής φροντίδας που συνδυάζει το LHA με τη Λινολεϊκή Ρετινόλη.Η μικρο-απολεπιστική δράση της εξυγιαίνει τους φραγμένος πόρους και λειαίνει την επιδερμίδα.Η καθημερινή χρήση της effaclar K δρα ενάντια στην επανεμφάνιση των ατελειών.Δεν περιέχει paraben.Εφαρμόζεται πρωί ή/και βράδυ σε όλο το πρόσωπο.

Η δική μου εμπειρία σχετικά με την κρέμα αυτή είναι θετική.Από την πρώτη εφαρμογή παρατήρησα διαφορά στη λιπαρότητα του προσώπου μου.Επιπλέον,στα σημεία που μπορεί να εμφάνιζα ακμή,βοηθούσε αρκετά στην εξάλειψη της.Η υφή της δεν βαραίνει το πρόσωπο,καθώς επίσης αποτελεί και καλή βάση μακιγιάζ.Τέλος,θα ήθελα να προσθέσω ότι η συσκευασία της είναι στα 30ml και η τιμή της περίπου στα 10 ευρώ(από εκεί που την πήρα εγώ τουλάχιστον).

Αν το δέρμα σας είναι μεικτό προς λιπαρό,αλλά έχει μεγαλύτερο πρόβλημα με την ακμή,υπάρχει άλλη μία ενυδατική της συγκεκριμένης σειράς η οποία απευθύνεται σ' αυτά τα δέρματα.Ονομάζεται effaclar duο και έχει περίπου τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτή που ανέφερα παραπάνω.Δεν την έχω δοκιμάσει,απλά ήθελα να το επισημάνω ώστε να το γνωρίζεται.



Εύα

10 σχόλια:

  1. πολύ ωραίο review! ευχαριστούμε!!!! γενικά έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γι'αυτή την κρέμα κ νομίζω πρέπει να την δοκιμάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ευχαριστώ :)
      είναι πολύ καλή,να την δοκιμάσεις(πιστεύω ότι θα μείνεις ευχαριστημένη) ;)

      Διαγραφή
  2. ΕΥχαριστουμε για τις πληροφορίες κορίτσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το review σου ήρθε την κατάλληλη στιγμή μπορώ να πω.. Θέλω να την δοκιμάσω την συγκεκριμένη γιατί θέλω επιτέλους ματ αποτέλεσμα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που σε βοήθησα :)
      Όταν την δοκιμάσεις,περιμένω να μου πεις εντυπώσεις :)

      Διαγραφή
  4. Πραγματικά το ποστ ήρθε την κατάλληλη στιγμή! Αλήθεια από που την αγόρασες? Ευχαριστώ! <3

    xx
    FashionEvELand | FEEL
    http://fashioneveland.blogspot.gr/2013/03/blog-post.html
    https://www.facebook.com/FashionEvELand

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι που έφτασε έγκαιρα :D
      Την αγόρασα από ένα online φαρμακείο(είμαι συχνός πελάτης στο συγκεκριμένο).

      Διαγραφή
  5. Hi!Thank's for your visit.
    I am checking your blog right now :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σ' ευχαριστώ πολύ!
    Μπήκα στο blog σου και έγινα μέλος :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή