Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

H παραγγελία μου από ηλεκτρονικό φαρμακείο(ofarmakopoiosmou.gr)!


Γεια σας,
στη σημερινή ανάρτηση θα σας παρουσιάσω την παραγγελία μου από το ηλεκτρονικό φαρμακείο ofarmakopoiosmou.gr
Είχα ακούσει ότι το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό φαρμακείο,είχε αρκετά καλές προσφορές και έτσι,έκανα κι εγώ την αναζήτηση μου.Όπως διαπίστωσα,υπήρχαν αρκετές προσφορές και πολύ καλές τιμές σ' αυτά που ήθελα να αγοράσω.Αμέσως,πρόσθεσα τα προϊόντα που επιθυμούσα στο καλάθι και ολοκλήρωσα την παραγγελία μου.
Ας περάσουμε να δούμε,αναλυτικά την παραγγελία μου:

1)Panthnol Extra,ήπιο καθαριστικό(1+1),500 ml
Κόστος 8,80 ευρώ
Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πρόκειται για ένα απαλό καθαριστικό προσώπου,χωρίς αλκάλια και σαπούνι.Έχει pH 5,5 και δεν περιέχει χρώματα και αλλεργιογόνα.Είναι εμπλουτισμένο με πανθενόλη,χαμομήλι και ουρία.Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα,χωρίς να την ερεθίζει,ενώ ταυτόχρονα προσφέρει αντισηπτικές ιδιότητες και καταπολεμά την κακοσμία.
Θεώρησα,ότι η συγκεκριμένη προσφορά ήταν ιδανική.Έψαχνα ένα απαλό καθαριστικό που να περιέχει ορισμένα χαρακτηριστικά από την πάνω περιγραφή.Όταν,λοιπόν,εντόπισα το συγκεκριμένο(σε προσφορά 1+1),δεν γινόταν να το παραλείψω.

2)Real Care,Panthenol Cream(1+1 δώρο),150ml
Κόστος 7,90 ευρώ
Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πρόκειται για μία κρέμα,ιδανική για ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα.Δεν περιέχει parabens και προσφέρει ενυδάτωση και ανάπλαση στο δέρμα.Συμβάλει στην ανάπλαση και ενυδάτωση του δέρματος,καθώς ενδείκνυται για την καταπολέμηση απλών εγκαυμάτων,ηλιακών εγκαυμάτων,ταλαιπωρημένα χέρια,ξηροδερμία,ερεθισμό μετά την επαφή με καθαριστικά ή σαπούνι.μετά το ξύρισμα ή την αποτρίχωση.
Αφού μου τελείωσε η κρέμα που χρησιμοποιούσα μετά την αποτρίχωση,ήθελα να μία νέα,ώστε να την αναπληρώσω.Όπως και παραπάνω,εντόπισα μία προσφορά με 1+1 δώρο και δεν μπορούσα να την παραλείψω.

3)Korres,Acerola and Vitamin C(1+1 δώρο),20 δισκία
Κόστος 5,46 ευρώ
Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Βιταμίνες σε αναβράζοντα δισκία για την άμυνα και την προστασία του οργανισμού.Συμβάλουν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών,στην τόνωση,την ενίσχυση και την ενδυνάμωση.Με ασερόλα,βιταμίνη C και γεύση πορτοκάλι,μπορεί να συμβάλει ως συμπλήρωμα διατροφής.
Κατά τη διάρκεια της εξεταστικής,είτε τις ημέρες που χρειαζόμαστε λίγη παραπάνω τόνωση,οι συγκεκριμένες βιταμίνες είναι απαραίτητες.Τις προτιμώ και τις προμηθεύομαι συνεχώς.

4)Korres,αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου-σώματος με γιαούρτι spf50,150ml και 50ml
Κόστος 10,89 ευρώ
Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Αντηλιακό με βιολογικό βρώσιμο γιαούρτι.
Είχα χρησιμοποιήσει τα συγκεκριμένα αντηλιακά,πέρσι το καλοκαίρι(σε συνδυασμό) και είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένη.Λόγω του ανοιχτού χρώματος της επιδερμίδας μου,προτιμώ πάντα υψηλό δείκτη προστασίας(τόσο στο πρόσωπο,όσο στο σώμα).Η μυρωδιά τους είναι ευχάριστη,η υφή τους αρκετά απαλή και έχουν σχετικά γρήγορη απορρόφηση από το δέρμα.

5)Avene Eua Thermale,Ενυδατικό Autobronzant,100 ml
Κόστος 9,84 ευρώ
Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πρόκειται για μία απαλή "αυτομαυριστική" κρέμα σώματος,η οποία προσφέρει ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα,χωρίς ήλιο.Είναι ιδανική για ευαίσθητο δέρμα,υποαλλεργική και δεν περιέχει parabens.
Είχα χρησιμοποιήσει και τη συγκεκριμένη κρέμα πέρσι το καλοκαίρι.Όπως προανέφερα το χρώμα της επιδερμίδας μου είναι αρκετά ανοιχτόχρωμο.Για το λόγο αυτό,δεν μαυρίζω ποτέ(ούτε επιδιώκω,άλλωστε,να εκτίθεμαι στον ήλιο).Ήθελα επομένως,να αποκτήσω ελάχιστο χρώμα(στα πόδια μου κυρίως),με αποτέλεσμα να αναζητήσω κάποιο αυτομαυριστικό προϊόν.Μετά από εκτεταμένη αναζήτηση,κατέληξα στο συγκεκριμένο,βάση των συστατικών που περιέχει.Έμεινα,ιδιαίτερα ικανοποιημένη,γι αυτό επέλεξα να το αγοράσω και γι αυτό το καλοκαίρι.

6)Zansot,Ελαφρόπετρα
Κόστος 1,74 ευρώ
Μπορείτε να το βρείτε εδώ

Πρόκειται για ελαφρόπετρα,η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και κάνει λεία τη σκληρή επιδερμίδα(διαθέσιμη σε μπλε,ροζ,μαύρο,κίτρινο,πράσινο χρώμα).Επιπλέον,η σύνθεση της,δεν επιτρέπει την συγκέντρωση καταλοίπων στην επιφάνεια της.
Αρχικά,είχα επιλέξει δύο ελαφρόπετρες από μία άλλη εταιρία.Λόγω της έλλειψης που υπήρχε(όπως με ενημέρωσαν),έκανα μία αλλαγή(χωρίς επιπλέον χρέωση,αν και οι ελαφρόπετρες που επέλεξα,ήταν μικρότερης αξίας από τις συγκεκριμένες).Εκτίμησα ιδιαίτερα την κίνηση του φαρμακείου,για την τηλεφωνική ενημέρωση του σχετικά με τα προϊόντα.
Κατά τη γνώμη μου,η χρήση ελαφρόπετρας το καλοκαίρι,είναι απαραίτητη.Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε ως εξής: τοποθετήστε τα πόδια σας σε ζεστό νερό και τρίψτε τα επιθυμητά σημεία.

7)Korres,μάσκα ματιών με αγγούρι
Κόστος 2,77 ευρώ
'

Δροσερή μάσκα ματιών με αγγούρι,για μαύρους κύκλους και σακούλες.
Όπως αναγράφεται στην περιγραφή της,μειώνει το πρήξιμο και αναζωογονεί τα μάτια,παρέχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και αποτρέπει την περαιτέρω απώλεια νερού,ώστε να βελτιωθούν αισθητά οι μαύροι κύκλοι.
Απλώνουμε σε στεγνό δέρμα κάτω από τα μάτια για 10 με 15 λεπτά και ξεπλένουμε.

8)Liposan,milk&honey
Κόστος 2,42 ευρώ

Οποιαδήποτε εποχή του χρόνου,χρησιμοποιώ ενυδατικά προϊόντα χειλιών.Από τα αγαπημένα μου πλέον,είναι τα liposan(τα οποία μπορώ να βρω σε διάφορα αρώματα).
Αυτή τη φορά,επέλεξα να δοκιμάσω αυτό που περιέχει γάλα και μέλι και ενδείκνυται για ξηρά ή ταλαιπωρημένα χείλη.

Μαζί με την παραγγελία μου,είχαν την ευγενή καλοσύνη,να μου προσθέσουν ορισμένα δείγματα για δοκιμή.Τους ευχαριστώ ιδιαίτερα γι' αυτή την κίνηση.
Προσωπικά,μου αρέσει ιδιαίτερα,όταν μαζί με την παραγγελία υπάρχουν και δείγματα προϊόντων προς δοκιμή.



Γενικότερα,έμεινα υπέρ ευχαριστημένη από το συγκεκριμένο ηλεκτρονικό φαρμακείο.
Οι τιμές τους ήταν πολύ καλές και η εξυπηρέτηση τους άψογη.
Τέλος,να αναφέρω ότι για παραγγελίες άνω των 50 ευρώ,τα έξοδα είναι δωρεάν.

Αν θέλετε κι εσείς να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του φαρμακείου,μπορείτε να πατήσετε εδώ
ή την σελίδα τους στο facebook εδώ

Εσείς,έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα προϊόντα που αγόρασα?
Αν ναι,ποια είναι η άποψη σας?


Αυτά από 'μένα,
Εύα











8 σχόλια:

  1. Πολύ όμορφες οι αγορες σου , Με γεια να τα χαρείς όλα..
    Φιλακια και Καλό Πάσχα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ομορφες οι αγορες σου! Να τα χαρεις ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ ωραία προϊόντα! Θέλω να δοκιμάσω την μάσκα του κορε και την ελαφρόπετρα μια που έρχεται καλοκαίρι και οι φτέρνες μου δεν είναι στα καλύτερα τους! Φιλιά, Κωνσταντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είμαι αρκετά ευχαριστημένη από τα παραπάνω προϊόντα :)
      Δοκίμασα τη μάσκα από Κορρέ και μπορώ να πω ότι είναι τόσο δροσερή!
      Η ελαφρόπετρα,είναι ιδανική για καλοκαίρι!!

      Φιλιά,Εύα

      Διαγραφή
  4. πολύ ωραία φαίνονται όλα ! Ευχαριστούμε για τo review και τις συμβουλές ! θα δοκιμάσω σίγουρα το 2ο για ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα ! ευχαριστώωωω !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό τον καιρό,δοκιμάζω τα παραπάνω προϊόντα και είμαι αρκετά ευχαριστημένη!
      Η κρέμα για ευαίσθητο και ερεθισμένο δέρμα,είναι αρκετά καλή(και οικονομική).

      Διαγραφή