Τετάρτη, 1 Ιανουαρίου 2014

Πρωτοχρονιάτικος διαγωνισμός από την azade!


Καλή χρονιά!
Εύχομαι το νέο έτος να είναι γεμάτο χαρά,υγεία,αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα.
Με αφορμή την αλλαγή του χρόνου,θα ήθελα να σας παρουσιάσω ένα νέο διαγωνισμό που διοργανώνει η εταιρία Armancon A.E.
Με τα εγκαίνια του ηλεκτρονικού της καταστήματος(www.azade.com),διοργανώνει διαγωνισμό με 4 νικητές(κάθε νικητής,έχει τη δυνατότητα να κερδίσει μία σειρά από προϊόντα της εταιρίας).
Οι νικητές και τα αντίστοιχα δώρα που θα κερδίσει ο καθένας είναι τα εξής:

Πρώτος Νικητής - Σετ Accessories


Δεύτερος Νικητής - Σετ Arôme Nature
Τρίτος Νικητής - Σετ BijouxΤέταρτος Νικητής - Σετ Azadé Makeup - Mixt Range Λάβετε μέρος  στο διαγωνισμό από το link: http://ptab.it/23Z2U 

Αναλυτικότερα,ως προς της λεπτομέρειες και τους όρους του διαγωνισμού:

1. O Διαγωνισμός θα διαρκέσει από την Παρασκευή 27.12.2013 και ώρα 16.00’ έως και την Κυριακή 12.01.2014 και ώρα 23:59:59’ (εφεξής η Διάρκεια).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας, οι οποίοι είναι μόνιμοι κάτοικοι της Ελλάδας. Εξαιρούνται της συμμετοχής στον Διαγωνισμό οι εργαζόμενοι στην Εταιρία καθώς και οι σύζυγοι και οι συγγενείς α’ βαθμού αυτών.

3. Για να συμμετάσχει κάποιος στον Διαγωνισμό (εφεξής ο Διαγωνιζόμενος) θα πρέπει να δηλώσει συμμετοχή μέσω της πλατφόρμας διαγωνισμού είτε υποβάλλοντας το ονοματεπώνυμο και την ηλεκτρονική του διεύθυνση (email) στην πλατφόρμα του διαγωνισμού είτε αποδεχόμενος το σχετικό application στο προφίλ του στο Facebook.

4. Extra Συμμετοχές: Κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να αυξήσει τις συμμετοχές του στην κλήρωση με τους εξής τρόπους:
α) Εάν κάνει like στην Fan page της Εταιρίας στο Facebook, κερδίζει επιπλέον μία (1) συμμετοχή, ή/και
β) Εάν κάνει Like στο Post του Facebook που θα αναρτηθεί στην επίσημη σελίδα της Εταιρίας, ή/και
γ) Εάν κάνει follow το @AzadeOfficial στο Τwitter, κερδίζει επιπλέον μία (1) συμμετοχή ή/και
δ) Εάν κάνει retweet τον Διαγωνισμό στο Twitter, κερδίζει επιπλέον μία (1) συμμετοχή ή/και
ε) Εάν μας δώσει το email του κερδίζει επιπλέον μία (1) συμμετοχή ή/και
στ) Εάν κάνει εγγραφή στο eshop της Azadé (www.azade.com) κερδίζει μία (1) επιπλέον συμμετοχή ή/και
ζ) εάν προτείνει σε φίλο/φίλους σας μέσω Facebook ή/και Twitter τον Διαγωνισμό μέσω ενός συγκεκριμένου URL (το οποίο είναι μοναδικό για κάθε συμμετέχοντα) και ο/οι φίλος/φίλοι συμμετάσχει/συμμετάσχουν στον Διαγωνισμό. Για κάθε φίλο του διαγωνιζόμενου, ο οποίος κατόπιν πρόσκλησης του τελευταίου συμμετέχει στον Διαγωνισμό, ο διαγωνιζόμενος κερδίζει επιπλέον πέντε (5) συμμετοχές.

5. Ο κάθε διαγωνιζόμενος μπορεί να ενημερώνεται από το σελίδα της εταιρίας (http://www.azade.com/el/content/8-contest14 ) αλλά και από τη σελίδα της Εταιρίας στο Facebook https://www.facebook.com/azadeofficial ανά πάσα στιγμή για τις συμμετοχές του, τις συνολικές συμμετοχές όλων των διαγωνιζομένων και τις ημέρες που απομένουν για την ολοκλήρωση του Διαγωνισμού.

6. Σχετικά με τα Έπαθλα/Δώρα επισημαίνονται τα ακόλουθα:
Ο πρώτος νικητής/τρια του διαγωνισμού θα κερδίσει μια συλλογή από accessories της Azadé Accessories.
Ο δεύτερος νικητής/τρια του διαγωνισμού θα κερδίσει μια συλλογή από προϊόντα περιποίησης Arôme Nature.
Ο τρίτος νικητής/τρια του διαγωνισμού θα κερδίσει μια συλλογή από bijoux από την Azadé Accessories.
Ο τέταρτος νικητής/τρια του διαγωνισμού θα κερδίσει μια συλλογή από προϊόντα μακιγιάζ της Azadé Mixt Range.

7. Η κλήρωση για τους τέσσερις (4) νικητές θα πραγματοποιηθεί την 13η.01.2014 και ώρα 14.00’ το μεσημέρι ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας της Punchtab. Εκτός από τους  (4) νικητές θα ανακηρυχθούν και τέσσερις (4) αναπληρωμα­τικοί νικητές αυτού  (επιλαχόντες), οι οποίοι θα ειδοποιούνται με βάση την σειρά της κληρώσεώς τους, σε περίπτωση κωλύματος και άρνησης αποδοχής του νικητή. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα μεταβολής του τόπου και χρόνου διεξαγωγής της κλήρωσης, με νεότερη ανακοίνωση στην Ιστοσελίδα της ή/και στα Social Media αυτής. H ανακοίνωση των νικητών του Διαγωνισμού και των αναπληρωματικών αυτών θα πραγματοποιηθεί την 6η.01.2014 στη σελίδα http://www.azade.com  και στο προφίλ της Εταιρίας στο Facebook: https://www.facebook.com/AzadéOfficial

8. Μετά την ανακοίνωση των νικητών και των αναπληρωματικών αυτού και εντός τριών (3) εργάσιμων ημερών από αυτήν, θα επιχειρείται από εντεταλμένους προς τούτο συνεργάτες της Εταιρίας επικοινωνία με τους νικητές είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση, την οποία οι ίδιοι δήλωσαν κατά την συμμετοχή τους στον Διαγωνισμό, είτε μέσω του προφίλ τους στο Facebook με σκοπό την ενημέρωση τους για τον τρόπο παραλαβής των Επάθλων, όπως αναφέρεται κατωτέρω (όρος -9-). Κατά την επικοινωνία θα ζητούνται από τους νικητές τα πλήρη στοιχεία τους (ονοματεπώνυμο, πλήρης διεύθυνση κ.λ.π.) για την δυνατότητα εξακρίβωσης της ταυτότητάς τους.

9. Η Εταιρία μετά την επικοινωνία που θα έχει με τους νικητές θα τους αποστείλουν τα Έπαθλα/Δώρα μέσω courier.

10.  Η Εταιρία δικαιούται να ματαιώσει τον Διαγωνισμό ή/και να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες και προθεσμίες σε περίπτωση εξαιρετικής ανάγκης. Επίσης, διατηρεί την ευχέρεια να ακυρώσει συμμετοχές, εφόσον δεν πληρούν τους παρόντες όρους.

11. Το Έπαθλο/Δώρο είναι συγκεκριμένο, προσωπικό και δεν ανταλλάσσεται, ούτε δύναται να ζητηθεί η αντικατάστασή του με άλλα ή η εξαργύρωσή του σε χρήμα σε οποιαδήποτε τιμή.
12. Η Εταιρία δεν φέρει απολύτως καμία ευθύνη για τα Έπαθλα/Δώρα καθώς επίσης και για τον τρόπο/διαδικασία παραλαβής αυτού στους νικητές ή/και επιλαχόντες.

13. H Εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη για οιοδήποτε τεχνικό ή συναφές θέμα σχετικά με την διεξαγωγή του Διαγωνισμού. Για τα εν λόγω ζητήματα αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο διαχειριστής και δικαιούχος της πλατφόρμας του Διαγωνισμού.

14. Οι νικητές σε οποιοδήποτε στάδιο ακόμα και αυτό της παραλαβής των Επάθλων/Δώρων, μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:
α) σε περίπτωση που, για οποιονδήποτε λόγο, δεν αποδεχθούν πλήρως τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.
β) σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο, η προσπάθεια επικοινωνίας με τους νικητές για την αξιοποίηση/παραλαβή του Επάθλου/Δώρου αποβεί άκαρπη.
γ) σε κάθε περίπτωση ακύρωσης της συμμετοχής των νικητών, το δικαίωμά τους στα Έπαθλα/Δώρα το αποκτά ο αμέσως επόμενος.

15. Κατά την Διάρκεια του Διαγωνισμού και αλλά και μετά τη λήξη αυτού η Εταιρία δικαιούται να χρησιμοποιεί τα Έπαθλα/Δώρα του νικητή και για σκοπούς διαφήμισης. Οι νικητές με τη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό συναινούν ανεπιφύλακτα στο ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

Ουδείς εκ του  νικητών  ή/και των επιλαχόντων δικαιούται να εγείρει οιαδήποτε αξίωση κατά της Εταιρίας λόγω της χρήσης αυτού για διαφημιστικούς σκοπούς ή άλλους παρεμφερείς σκοπούς.
16. Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Διαγωνισμού και της ανεύρεσης του νικητή κατά τα προαναφερόμενα, κάθε υποχρέωση της Εταιρίας παύει να υφίσταται. Η Εταιρία δεν θα υπέχει, ούτε θα αναλάβει οποιαδήποτε υποχρέωση έναντι των Διαγωνιζομένων.

17. Η Εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών και φωτογραφίες αυτών στις Ιστοσελίδες τους καθώς και να προβούν σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος. Οι νικητές με τη συμμετοχή τους στο Διαγωνισμό, συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως.

18. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων τους από την Εταιρία για τους σκοπούς του Διαγωνισμού, στα πλαίσια πάντοτε της ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, ως εκάστοτε ισχύει. Εάν, οι νικητές δεν επιθυμούν την χρήση των προσωπικών τους στοιχείων, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή, να το δηλώσουν επικοινωνώντας με την Εταιρία, στη διεύθυνση της, επί της οδού Ερμού αρ.36, Αθήνα, τηλ: 210 3319717.

19. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνιστά ρητή αποδοχή και συναίνεση του συμμετέχοντος τήρησης και επεξεργασίας των στοιχείων του από τoν δικαιούχο και διαχειριστή της ιστοσελίδας της πλατφόρμας του διαγωνισμού http://www.punchtab.com και σύμφωνα με τους όρους χρήσης αυτής (Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων/Privacy Policy). Ο Διαγωνιζόμενος ρητά αποδέχεται και συναινεί όπως η Εταιρία του αποστέλλει στο μέλλον, στην ηλεκτρονική του διεύθυνση (email), ενημέρωση σχετικά με νέες προσφορές, υπηρεσίες, προϊόντα κ.λπ. (ενδεικτικά αναφέρονται αποστολή marketing newsletters, νέων προσφορών κ.λπ.).

20. Για την έγκαιρη συμμετοχή του στο Διαγωνισμό όποιος είναι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να διαθέτει την έγγραφη συγκατάθεση και αποδοχή του ασκούντος τη γονική μέριμνα. Αν ο νικητής του Διαγωνισμού είναι κάτω των 18 ετών, το Δώρο που έχει κερδίσει μπορεί να το παραλάβει μόνο ο ασκών την γονική μέριμνα αυτού.


21. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό προϋποθέτει και συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή του συνόλου των παρόντων Αναλυτικών Όρων.

Αν θέλετε να μάθετε ακόμα περισσότερα,επισκεφθείτε τη σελίδα www.azade.com

Τέλος,σας έχω αφήσει το καλύτερο!
Η εταιρία,μου πρόσφερε μία έκπτωση(-20%) για τις πρώτες 50 αναγνώστριες που θα αγοράσουν από το συγκεκριμένο online κατάστημα.
Ο κωδικός της έκπτωσης είναι: 20offbyJtF και ισχύει για οποιαδήποτε αγορά!


Αυτά από 'μένα,
Εύα
2 σχόλια:

 1. Πολύ όμορφος διαγωνισμός!
  Καλή χρονιά για άλλη μια φορά κορίτσι μ!
  xxx

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Μόλις τώρα είδα το μήνυμα σου!
   Ο διαγωνισμός είναι πολύ καλός :)
   Καλή χρονιά Εύα μου <3

   Διαγραφή